Jouluvinkkejä jouluun.

Huurteiset hedelmät: Ohje

Tarvitset:

3 munanvalkuaista

hedelmiä maun mukaan

3 dl kidesokeria

1 1/2 dl tomusokeria

voipaperia

Näin teet:

Laita munanvalkuaiset kulhoon ja vatkaa niitä kevyesti. Voitele hedelmät kokonaan munanvalkuaisella (pullasutia käyttäen) ja laita ne ritilälle (voipaperin päälle).

 

Siivilöi päälle melko paksu kerros sokeria. Voit käyttää joko pelkästään kidesokeria tai kide- ja tomusokerin seosta (2/3 kidesokeria ja 1/3 tomusokeria). Anna sokerin imeytyä kunnolla eli noin tunnin ajan, ennen kuin laitat hedelmät varovasti tarjoiluvadille.

Lumihiutaleet


 

Valkoista paperia
Liimaa
Taloussokeria
Nauhaa ripustamista varten

Leikkaa paperista haluamasi kokoisia paloja ja taita ne kolmikulmaisiksi. Leikkaa paperiin reikiä, jolloin siitä tulee lumihiutale. Levitä liimaa toiselle puolelle ja kasta sokeriin. Levitä tämän jälkeen liimaa toisellekin puolelle ja kasta sokeriin. Anna kuivua ennen kuin kiinnität ripustusnauhan/-langan lumihiutaleeseen